Ιμπόρα: «Ευτυχία… Αυτήν είναι η λέξη!»

Και ο τέταρτος τίτλος στην πλούσια από τρόπαια και διακρίσεις καριέρα του 36χρονου Ισπανού μέσου των «Ερυθρόλευκων» είναι ξεχωριστός με τον ίδιο να εξηγεί το «γιατί»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του UECL. Σ’ ερώτηση για το αν μπορεί να το περιγράψει όλο αυτό με μία λέξη είπε: «Ευτυχία! Αυτήν είναι η λέξη! Ευτυχία είναι η λέξη που το περιγράφει όλο αυτό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί με τον κόσμο μας. Παίξαμε για εκείνους, παίξαμε μαζί τους, είμαστε μαζί όλη τη χρονιά και νιώθουμε πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία για όλην αυτήν τη χαρά που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, στους φιλάθλους μας και πανηγυρίζουμε μαζί τους».

Και συνέχισε μιλώντας στην CosmoteTV: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Σε ένα σύλλογο που – σχεδόν – εδώ και εκατό χρόνια δεν είχε κερδίσει κάτι τέτοιο και το καταφέρνει τώρα. Πολύ χαρούμενος για όλους όσοι το μοιράζονται αυτήν τη στιγμή μα κυρίως γι’ αυτούς που είναι κάποιας ηλικίας, επειδή το περίμεναν και το ονειρεύονταν πολλά χρόνια. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να τους κάνουμε περήφανους».

Όσο για το αν είναι ξεχωριστός αυτός τον τίτλο σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχει κατακτήσει απάντησε: «Ναι, γιατί έναν τέτοιον τίτλο δεν είχα κατακτήσει ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου και πολύ χαρούμενος που βοήθησα να γίνει πραγματικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.