Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία!

Με ανάρτησή της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο μοναδικό επίτευγμα των «ερυθρόλευκων», που πανηγύρισαν ευρωπαϊκό τίτλο τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και σε επίπεδο Νέων την ίδια σεζόν!

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης, έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο συλλόγων, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0 στον τελικό του Conference League, με γκολ του Ελ Κααμπί!

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν κάτι μοναδικό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε κατάκτηση τροπαίου σε Ανδρες και Νέους την ίδια σεζόν!

Η ομάδα Κ19 κατέκτησε του Youth League, με νίκη 3-0 επί της Μίλαν και ένα μήνα αργότερα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, το Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα!

Αναλυτικά:

«Πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA μια ομάδα κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19, ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA μια ομάδα κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19! / For the first time in UEFA’s history, one Club wins two European titles!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.