Ορτίθ για τη ρεβάνς, τους Έλληνες φιλάθλους και την ΑΕΚ!

Όλα όσα δήλωσε ο Φελίπ Ορτίθ στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, την ΑΕΚ, ενώ αποθέωσε τους φιλάθλους της Ένωσης.

Σύμφωνα με τον Φελίπ Ορτίθ, η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» της ΑΕΚ και πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας από την Ανδόρα αναφέρθηκε στη ρεβάνς, ενώ παράλληλα αποθεώσε τόσο την Ένωση για τη φιλοξενεία, αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε από κοντά το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη του αγώνα από 4-0 σε 4-3:«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Ξέραμε πως σε κάθε λάθος εναντίον τέτοιας ομάδας θα μας έβαζαν γκολ. Στο δεύτερο μέρος το διορθώσαμε λίγο αυτό. Ήμασταν γενναίοι. Ήμασταν δυνατοί στην άμυνα και είχαμε ως δώρο τα γκολ».

Για το κομβικό σημείο: «Στο πρώτο μέρος, σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάναμε λάθη, η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύτηκε. Μετά το πέναλτι μας ανέβασε. Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μας ήταν γενναίοι, πιέζοντας στην άμυνα και τα κατάφεραν με την αξία τους».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ και τους φιλάθλους: «Ήταν εξαιρετικό να δούμε τόσο κόσμο να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές. Ήταν πολύ όμορφο. Ο ενθουσιασμός των οπαδών της ΑΕΚ αξίζει».

Για τη ρεβάνς στην Ανδόρα: «Περιμένουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και να δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο, συνεχίζοντας με τη δική μας φιλοσοφία. Ήταν τιμή μας που ήμασταν τόσο καλοδεχούμενοι και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.