ΑΕΚ: Παρατηρήσεις και αυτοκριτική

Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο ο Ματίας Αλμέιδα μετά το παιχνίδι ΑΕΚ - Ίντερ Ντ' Εσκάλδες έκανε παρατηρήσεις στα αποδυτήρια για την αντίδραση των παικτών και τα τρία γκολ σε 18 λεπτά.

Η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια «κρατούσε» την πρόκριση από τον δεύτερο γύρο του Conference League στον τρίτο στα… χέρια της, αλλά τρία λάθη απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες «οδήγησαν» το παιχνίδι στο τελικό 4-3.

Με βάση το ρεπορτάζ της «Ώρα των Σπορ» ο Ματίας Αλμέιδα κράτησε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια επί μια ώρα μετά το φινάλε του πρώτου επίσημου ματς. Ο Αργεντινός προπονητής φρόντισε να τα… ψάλλει στους ποδοσφαιριστές για την αδράνεια της Ένωσης, η οποία μετέτρεψε το πάρτι στις εξέδρες της «Αγίας Σοφιάς» σε παραλίγο… κηδεία.

Εκτός από τον Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές έκαναν τη δική τους αυτοκριτική. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν εκνευρισμένοι για τη χαλάρωση, αλλά κυρίως για τα παιδικά λάθη. Τέλος δήλωσαν αποφασισμένοι ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα την επόμενη Πέμπτη (01/08, 19:30) με την πρόκριση στις αποσκευές για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.