«Τελειώνει» ο Πέρισιτς από τη Χάιντουκ!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο, ο Ιβάν Πέρισιτς ζήτησε στον Ιταλό τεχνικό να αποχωρήσει από τη Χαίντουκ.

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Χάιντουκ πήρε ο Ιβάν Πέρισιτς με βάση τα λεγόμενα του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Χάιντουκ επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (1-1) γιατί έμεινε εκτός αποστολής. «Πριν 20 μέρες μιλήσαμε, ήρθε στο γραφείο μου και μου είπε πως θέλει να φύγει. Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει, πρέπει να σεβαστείς την υπόλοιπη ομάδα. Στα αποδυτήρια υπάρχουν κανόνες που όλοι πρέπει να τηρούν. Του έδωσα τη δυνατότητα να παίξει, 20 λεπτά, 35 λεπτά… Αν όμως ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα αποδυτήρια και σε όλους τους παίκτες. Είναι ακόμη εδώ πάντως, αύριο είναι μια νέα μέρα», είπε ο Γκατούζο για τον Πέρισιτς.

Παράλληλα ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ιβάν Ράκιτιτς στην ομάδα. «Ο Ιβάν δεν έχει παίξει εδώ και πολύ καιρό, ακόμη βρίσκει τη φόρμα του και όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί μαζί του και να μην τον βάζουμε να παίζει τόσα πολλά παιχνίδια τόσο νωρίς. Θα βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πόσο έτοιμος είναι και πόσο θα αγωνίζεται», πρόσθεσε.

Την Πέμπτη (15/08) η Χάιντουκ υποδέχεται στο Σπλιτ τη Ρουζομπερόκ για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου για το Conference League. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή, καθώς στη Σλοβακία η αναμέτρηση ήρθε 0-0. Ο νικητής του ζευγαριού στα playoffs θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εφόσον η Ένωση ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.