Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λανς στο ΟΑΚΑ και θέλει να ανατρέψει την ήττα του 2-1 στο πρώτο ματς, για να πανηγυρίσει την πρόκριση (21:00).

Οι «πράσινοι» καλούνται να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου πήραν τη νίκη 1-0, όμως προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους. Το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς υπολογίζεται πως στις εξέδρες θα βρεθούν περίπου 60 χιλιάδες θεατές. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον τραυματία Γερεμέγεφ, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Μαντσίνι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ντραγκόφσκι στην εστία και τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Αράο και Τσέριν να είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μπακασέτας, Πελίστρι και Τετέ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η γαλλική ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί με τους Σαμπά, Γκουσάνοφ, Γκραντί, Σαρ, Μασάδο, Φρανκόφσκι, Τόμασον, Ντιούφ, Περέιρα, Σοτοκά και Σαΐντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.