Έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Τον αγώνα της χρονιάς δίνει σήμερα το βράδυ ο Παναθηναϊκός, στο κατάμεστο από 60.000 κόσμο ΟΑΚΑ, με στόχο το θαύμα της πρόκρισης.

Οι πράσινοι δεν αναμένεται να έχουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα τους σε σχέση με την αγώνα της Γαλλίας, ωστόσο, θα είναι σίγουρα περισσότερο διαβασμένοι για το παιχνίδι της Λανς, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

Το συγκρότημα του Ντιέγκο Αλόνσο, θα επιδιώξει να σκοράρει, καθώς γνωρίζει τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων. Παράλληλα θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο, καθώς οι επιθετικοί της Λανς είναι γρήγοροι και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Αυτό το έχει επισημάνει στους παίκτες του τριφυλλιού ο Ουρουγουανός προπονητής στη διάρκεια της εβδομάδας, στη διάρκεια της ανάλυσης των φάσεων του πρώτου αγώνα.

Η λογική λέει ότι οι πράσινοι δεν πρόκειται να ρισκάρουν υπερβολικά και να αφήσουν κενούς διαδρόμους στην άμυνα.

Αντίθετα, θα επιδιώξουν παιχνίδι υπομονής, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, με το λιγότερο δυνατό ρίσκο, κάτι που δε συνέβη στο “Φελίξ Μπολάρ“, πριν από μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ομάδα της Αθήνας θα ξεκινήσει τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση.

Τερματοφύλακας ο Ντραγκόφσκι, δεξί μπακ ο Κώτσιρας, αριστερό ο Μλαντένοβιτς και στόπερ οι Γεντβάϊ και Ίγκανσον. Στη μεσαία γραμμή οι πράσινοι θα παίξουν με Αράο, Τσέριν και Μπακασέτα, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν Τετέ, Πελίστρι και ο Φώτης Ιωαννίδης, (στην κορυφή).

* Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα βρίσκονται περισσότεροι από 60.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι όλα τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί “έκαναν φτερά “.

*Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει μόνον ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση των πράσινων υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.