Παναθηναϊκός: Οδηγίες στους φιλάθλους εν όψει Λανς

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τη Λανς, να προστατέψουν την ομάδα τους.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν sold out και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν την ήττα τους 2-1 στο πρώτο ματς και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ομάδα μας δίνει απόψε στις 9μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο τον καθοριστικό για την ευρωπαϊκή της πορεία αγώνα κόντρα στη Λανς.

Ως γνωστόν οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες από 60.000 φιλάθλους της ομάδας μας. Προκειμένου να βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθούν εμπόδια στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει όσοι βρεθούν απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο να έχουν την αρμόζουσα συμπεριφορά.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στο γήπεδο, το άναμμα πυρσών, η χρήση λέιζερ. Όλες αυτές είναι ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να προκαλέσουν άσκοπες διακοπές που σίγουρα δεν βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας μας και κατ’ επέκταση να επιφέρουν τιμωρία!

Η UEFA είναι ιδιαίτερα σχολαστική σε ζητήματα παραβατικών συμπεριφορών των φιλάθλων, οπότε οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την έδρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.