Βλάχος: «Με σοβαρότητα ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση»

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος σχολίασε την κλήρωση των «πρασίνων» στη League Phase του Conference League και δήλωσε αισιόδοξος για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους αντιπάλους, αν είναι εύκολοι ή δύσκολοι, είναι παγίδα. Θεωρώ όταν είμαστε σε ένα σοβαρό επίπεδο και δεν υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να μαζέψουμε πόντους και σαν Παναθηναϊκός και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά.

Για το αν έχει συνέλθει από το χτεσινό: «Όχι ακόμα! Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί για να φτάσω και εδώ. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς. Νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός θεός μας το χρωστούσε αυτό τα τελευταία χρόνια. Είχαμε μια πολύ δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στην League Phase. Με τον Άγιαξ γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο παιχνίδι, αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, που πονάει. Με την Λανς είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Χτες με το γήπεδο γεμάτο φέραμε τούμπα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και βρεθήκαμε εδώ. Δύσκολο ταξίδι για το καλοκαίρι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ».

Για την σημασία που έχουν τέτοιες καλοκαιρινές προκρίσεις, ειδικά για ομάδες με νέο προπονητή: «Το χτεσινό έχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρώτον όσον αφορά με τον αντίπαλο που παίξαμε, μια ομάδα με τρομερή ποιότητα όπως φάνηκε και στα 2 παιχνίδια. Κι εμείς μια ομάδα με νέο προπονητή, που θέλει να περάσει την φιλοσοφία του, νέους παίκτες. Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας. Μια τέτοια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στα παιδιά να συνεχίσουν την δουλειά τους, ώστε να βγάλουν περισσότερη ενέργεια με καλύτερη ψυχολογία το επόμενο διάστημα».

Για τις πρώτες του σκέψεις για το νέο φορμάτ: «Σε μια πρώτη ανάγνωση θα πρέπει να το δούμε λίγο και στην πράξη, πώς θα προκύψει ο χειμώνας. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μια καλή πορεία σε αυτή την διοργάνωση. Μπορείς να παίξεις και με ομάδες του ίδιου γκρουπ δυναμικότητας με εσένα. Θεωρώ καλή εξέλιξη το νέο φορμάτ. Σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με περισσότερες ομάδες (όχι στο Conference League) και να έχεις περισσότερες πιθανότητες για τρίποντο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.