Οπαδοί της Τσέλσι αποθεώνουν τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από το ΟΑΚΑ» – «Πρέπει να πάρουμε μαθήματα κερκίδας» (videos)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Τσέλσι στη League Phase του Conference League και ήδη οι φίλοι των «μπλε» εκφράζουν τον θαυμασμό τους στα social media για την «πράσινη» λαοθάλασσα που τους περιμένει.

Οι εικόνες από το παιχνίδι με τη Λανς κάνουν από χθες (29/08) τον γύρο του διαδικτύου! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας στο ΟΑΚΑ και όπως είναι φυσικό οι ομάδες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την League Phase του νέου Conference League, δεν μπορούν να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.

Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό με την Τσέλσι, στη μια από τις εντός έδρας ευρωπαϊκές «μάχες» του «τριφυλλιού». Οι Λονδρέζοι μπορεί να είναι σπουδαίο όνομα και ίσως το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης όμως οι οπαδοί της ήδη «τρέμουν» στην ιδέα ότι η ομάδα τους θα παίξει στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ένας από αυτούς αναδημοσίευσε στο «X» ένα βίντεο από την απίστευτη ατμόσφαιρα του κατάμεστου ΟΑΚΑ στον αγώνα απέναντι στη Λανς με τη λεζάντα «Παναθηναϊκός εκτός έδρας… τη βάψαμε» και έβαλε την… φιτιλιά για τον… διαδικτυακό χορό που ακολούθησε!

«Για όνομα του θεού, οι παίκτες μας θα χ€σ!ουν πάνω τους», έγραψε κάποιος άλλος αναδημοσιεύοντας την εντυπωσιακή εικόνα. «Δεν έχουμε καμία ελπίδα σε αυτό το στάδιο», «Σίγουρα θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι», «Δεν τη βγάζουμε ζωντανοί από εκεί», «Οι νέοι παίκτες μας θα τρέμουν όταν το δουν αυτό», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των φίλων της Τσέλσι στο X!

«Ελπίζω αυτοί οι τύποι να διδάξουν στους δικούς πώς να κάνουμε πραγματικά φοβιστική για τον αντίπαλο την ατμόσφαιρα στο Στάμφορντ Μπριτζ», σχολίασε κάποιος χαρακτηριστικά, πηγαίνοντας την ιστορία και ένα βήμα παραπέρα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.