Με τον Μαξ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς στη Βοσνία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "τριφυλλιού".

Μία επιστροφή, αλλά και μία απουσία ενόψει Μπόρατς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγο Αλόνσο πραγματοποίησε την Τρίτη την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας όπου ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του League Phase του Conference League.

Ο Ουρουγουανός προπονητής είδε τον Φιλίπ Μαξ να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα και έτσι να μπαίνει κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για τη Βοσνία.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής ο Βαγιαννίδης.

Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.