Το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι η αιτία που ο Ντιέγκο Αλόνσο σκέφτεται να πραγματοποιήσει ροτέισον στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπόρατς.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ώστε να δώσει κάποιες ανάσες σε πρόσωπα που αγωνίστηκαν στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ο Γιούρι Λοντίγκιν να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα να επανέλθουν οι Κώτσιρας, (στο δεξί άκρο) και Σένκεφελντ, ως στόπερ, (δίδυμο με τον Γεντβάϊ). Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν Τσέριν, Ουναΐ και Μπακασέτας, ενώ για την επίθεση προβάδισμα έχουν Μαντσίνι, Πελίστρι, (στις πτέρυγες), δίχως να αποκλείεται επανεμφάνιση του Σπόραρ στην κορυφή.

Στο μεταξύ, από χθες βράδυ έχουν έρθει οδικώς στην Μπάνια Λούκα αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την ελληνική ομάδα στην πρεμιέρα των ομίλων στο Conference League. Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις σήμερα το βράδυ στις εξέδρες του γηπέδου της Μπόρατς θα βρίσκονται περίπου 500 οπαδοί της ελληνικής ομάδας.