Το πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης έχει βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του Παναθηναϊκού και αυτός είναι ο λόγος που στην διάρκεια της εβδομάδας δοκίμασε κάποιες λύσεις εκ των έσω.

Αυτή τη στιγμή από τα τρία σέντερ φορ που βρίσκονται στο ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας, μόνον ο Γερεμέγιεφ είναι υγιής και σε θέση να αγωνιστεί, όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. 

Καλώς, ή κακώς, στο ματς με τους Λονδρέζους ο Παναθηναϊκός, αναγκαστικά θα δώσει χώρους στην αντίπαλη ομάδα και μοιραία θα ακολουθήσει την τακτική των αντεπιθέσεων. 

Ο Σουηδός φορ είναι στατικός και το στυλ του δεν ταιριάζει στα ματς που ο αντίπαλος έχει την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων. 

Το τριφύλλι θα χρειαστεί, κίνηση στην αντίπαλη περιοχή, ταχύτητα στην κόντρα, αλλά και καλύτερες επιστροφές, όποτε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να επιλέξει τον Τετέ, η’ τον Πελίστρι για την κορυφή της επίθεσης, με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτό το ρόλο.

Ο τελευταίος, εκτός από γρήγορος, είναι μαχητικός και γυρίζει πίσω προκειμένου να μαρκάρει, στοιχεία που του δίνουν ένα μικρό προβάδισμα για την συμμετοχή στο βασικό σχήμα. 

Στη μεσαία γραμμή είναι πολύ πιθανό ο Μαξίμοβιτς να ξεκινήσει βασικός, ενώ θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Βαγιαννίδης, αφού, ο Γιάννης Κώτσιρας δεν βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα.