Η επιστροφή του Αντράζ Σπόραρ στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, οδηγούν τον Ντιέγκο Αλόνσο σε δεύτερες σκέψεις, για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι την Τρίτη ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας είχε στο μυαλό του εναλλακτικές λύσεις για την κορυφή της επίθεσης, όμως η παρουσία του έμπειρου φορ στη χθεσινή προπόνηση, (έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα), διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση.

Ο Σλοβένος φορ των πράσινων ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και δήλωσε παρών για την σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι. Πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα το οποίο θα έχει ορισμένες αλλαγές σε σχέση τον τελευταίο αγώνα των πράσινων στο Ηράκλειο.

Θέση στην ενδεκάδα εκτός από τον Σπόραρ, διεκδικούν οι Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επανεμφάνιση του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το σχήμα που θα παρατάξει σήμερα το βράδυ ο Ουρουγουανός τεχνικός κόντρα στους Λονδρέζους, αναμένεται να έχει την ακόλουθη μορφή.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ίγκανσον, Γεντβάϊ. Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναΐ και στην επίθεση Πελίστρι, Τετέ και Σπόραρ.

*Καρφίτσα δεν θα πέφτει σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια που εκδόθηκαν. Υπολογίζεται ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περισσότεροι από 62.000 θεατές και των δύο ομάδων.