Τρίτη και… φαρμακερή

Η Σεβίλη ήταν αξεπέραστο "εμπόδιο", με τη Νιουκάστλ έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο, κόντρα στην Άλκμααρ, όμως, ο Ατρόμητος "χτυπάει" την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την ολλανδική ομάδα στις 19:30 (novasports 2) και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σεβίλη ήταν αξεπέραστο “εμπόδιο”, με τη Νιουκάστλ έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο, κόντρα στην Άλκμααρ, όμως, ο Ατρόμητος “χτυπάει” την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την ολλανδική ομάδα στις 19:30 (novasports 2) και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν ο Ατρόμητος καταφέρει και πάρει το “εισιτήριο” από τα πλέι οφ για τα γκρουπ της διοργάνωσης, τότε θα έχει πετύχει με τη μία… πολλά πράγματα μαζί. Ιστορικά, θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το “αστέρι”. Στον τομέα της ψυχολογίας (ομάδας, κόσμου) και του πρεστίζ, μια τέτοια πρόκριση θα έχει πολλαπλά οφέλη. Και φυσικά οικονομικά. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ “φλερτάρει” με τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ατρόμητος μπορεί να στοχεύει σε μεγάλα κέρδη.

Για να γίνουν όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας. Ο Μακεδόνας τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντίνος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, προπονήθηκε την Τετάρτη (21/8), μπήκε στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα βρεθεί στην 11άδα.

Η Άλκμααρ από την πλευρά της ταξίδεψε πλήρης στα Δυτικά Προάστια. Μοναδικός απών για τους Ολλανδούς είναι ο τραυματίας Τόμας Λαμ, για τον οποίο ο Γκέρτγιαν Φερμπέεκ γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν θα προλάβει.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο.

Η αποστολή της Άλκμααρ: Εστέμπαν, Ντε Βίντερ, Γιόχανσον, Φίρχεφερ, Χόρτερ, Ρέινεν, Γκούβελεου, Χέιμανς, Βάουτενς, Γκούντελαϊ, Όφερτουμ, Μάρτενς, Έλμ, Χένρικσεν, Ορτίς, Φαν Όφερεεμ, Γκούντμουντσον, Γιόχανσον, Μπεργκχάους, Μπέερενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.