Ζέκα: “Νιώθω άσχημα” (vid)

Ζέκα, Βιτόλο και Καντέ τόνισαν πως μπορεί η ομάδα τους να έχασε τη ...μάχη αλλά ακόμα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης

Αποστολή: Νίκος Τζουάννης
Μετά το τέλος του παιχνιδιού Μακάμπι- Παναθηναϊκός οι Ζέκα, Βιτόλο και Καντέ τόνισαν πως μπορεί η ομάδα τους να έχασε τη …μάχη αλλά ακόμα υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου στον επαναληπτικό να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΖΕΚΑ
Για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι: “Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω κουράγιο και δύναμη να μελώσω. Νοιώθω πραγματικά άσχημα”.

Για το ποιά είναι η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό: “Είναι μια πραγματικά δύσκολη βραδιά για μας. Όμως αυτή η ομάδα είναι δυνατή και ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για μας”.
 
ΒΙΤΟΛΟ

Για το ποιές είναι οι σκέψεις πλέον: “Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και είναι φυσιολογικό όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιξαν καλύτερα από μας. Τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχω πίστη στην ομάδα και πιστεύω ακόμα ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε”.

Για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: “Ναι είναι πιθανό, μπορούμε να το κάνουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και σ’ αυτή την ομάδα. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Τώρα είναι μια κακή στιγμή, μια κακή βραδιά και η ομάδα χρειάζεται να ανέβει γρήγορα ψυχολογικά γιατί ακολουθεί η ρεβανς σε μια εβδομάδα”.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟ:
“Δεν είναι μονό αυτοί στενοχωρημένοι, είμαστε και εμείς, ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Όμως αν θέλουμε να προκριθούμε, ο κόσμος και η ομάδα πρέπει να είναι ένα. Όλοι να είμαστε ενωμένοι, το ξαναλέω δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε 4-0”.

Καντέ

“Μερικές φορές προσπαθείς να δώσεις το καλύτερο σου εαυτό και δεν μπορείς. Παίζεις άσχημα. Αυτό έγινε και σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο για μας να καταλάβουμε τι έγινε. Εδώ και έξι εβδομάδες δουλεύομε σκληρά. Έχουμε υψηλούς στόχους φέτος. Κάθε φορά που αρχίζουν τα ματς κάτι συμβαίνει. Πρέπει να το σκεφτούμε και να αναλύσουμε το πώς παίζουμε και γιατί παίζουμε έτσι. Σαφώς υπάρχει κάποιος λόγος. Είναι δύσκολο να περάσουμε και δύσκολο να καταλάβουμε τι έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο. Αποφασισμένοι για κάτι καλό, όμως δεχτήκαμε πολλά γκολ και εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε ούτε ένα και πλέον είναι δύσκολο να ζήσεις μ’αυτό”.

Σχετικά με τους οπαδούς: “Οι οπαδοί μας, περιμένουν καλές εμφανίσεις, όπως και εμείς. Είναι πραγματικά δύσκολο για μας να παρουσιάζουμε κακό πρόσωπο και να τους απογοητεύουμε. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Το να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ είναι το λιγότερο. Φυσικά, μετά το αποψινό θα είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Όμως, πάντα δουλεύουμε καλά και σκληρά. Αυτό που χρειάζεται είναι να καθαρίσουμε το μυαλό και να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.