Ολική ανατροπή

Την ολική ανατροπή θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός απόψε (21:15, Novasports 1) στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβιβ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την ολική ανατροπή θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός απόψε (21:15, Novasports 1) στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβιβ στο Ολυμπιακό Στάδιο.Η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη καθώς το 3-0 δεν γυρίζει εύκολα αλλά οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν όσες πιθανότητες έχουν.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ετοιμάσει ένα φουλ επιθετικό σχήμα που θα κυνηγήσει τα γκολ. Όσο πιο γρήγορα έρθουν τόσο το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Κατσουράνη και δίπλα του τους Ζέκα και Νίνη.Η επίθεση θα στελεχώνεται από τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ. Η άμυνα δεν θα έχει αλλαγές. Ο Τζόρβας θα είναι στο τέρμα με τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα να αποτελούν την οπισθοφυλακή.

Η Μακάμπι θα παίξει για να προφυλάξει το 3-0 από τον πρώτο αγώνα. Ο Μότι Ιβανίρ αναμένεται να παρατάξει τους : Χαΐμοβ, Νιβάλντο, Βέρεντ, Παβίτσεβιτς, Γέινι (Ζιβ), Νταχάν, Μίχα, Νταμπούρ, Λουγκάσι (Μεντούνιανιν), Ατάρ, Κονάτε.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο. Ο 39χρονος ρέφερι είχε «σφυρίξει» στις 28/10/2010 την αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.