Κρις Σμόλινγκ: Ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την Γιουνάιτεντ

Ο Άγγλος αμυντικός της Ρόμα, Κρις Σμόλινγκ ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League (29/4, 22.00).

Είναι ξεχωριστό παιχνίδι για τον Σμόλινγκ που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον περασμένο Οκτώβριο έγινε μόνιμος κάτοικος Ρώμης για 15 εκατομμύρια ευρώ.

”Είναι φανταστικό που θα βρεθώ αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα μου και τους παλιούς μου φίλους. Την περσινή σεζόν δεν μπορούσα να παίξω στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης και ήλπιζα πως μια μέρα θα τους συναντήσω. Είναι ημιτελικός και παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα. Είναι σπουδαίο που βρισκόμαστε κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου που θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο μέλλον”

Ο Σμόλινγκ δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στον περσινό γύρο των 16 στα τέλη Αυγούστου, καθώς η Μάντσεστερ αρνήθηκε να επεκτείνει τον δανεισμό. Πρόσφατα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Κάλιαρι στη Σαρδηνία όπου έπαιξε για μία ώρα στην ήττα της Ρόμα με 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.