Μ. Γιουνάιτεντ-Ρόμα 6-2: Ανατροπή στην… ανατροπή και περίπατος τελικού! (hls)

Με το... ένα πόδι στον τελικό του Europa League στις 26 Μαΐου στο Γκντανσκ βρίσκονται οι «κόκκινοι διάβολοι» ύστερα από έναν συγκολνιστικό πρώτο ημιτελικό.

Ματσάρα έλαβε χώρα στο «Old Trafford», με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο με 2-1 από τη Ρόμα – έχοντας προηγηθεί μάλιστα – και να φτάνει σε μια εκπληκτική ανατροπή με πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόραραν κατά ριπάς μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πλέον θα πρέπει να συμβεί κάποιο θαύμα στη ρεβάνς προκειμένου να μείνουν εκτός από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ στο 9′ με το εξαιρετικό τελείωμα του Μπρούνο Φερνάντες. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 15΄ ο Πελεγκρίνι έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα, παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο Πογκμπά.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «κόκκινους διάβολους», οι «τζιαλορόσι» έκαναν την -προσωρινή όπως αποδείχτηκε- ανατροπή πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 34′ αναπτύχθηκαν υποδειγματικά και η μπάλα κατέληξε στον Τζέκο, που με κοντινή προβολή έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Μοναδικό αρνητικό για τη Ρόμα στο πρώτο μέρος οι τρεις αναγκαστικές της αλλαγές, με τους Βερετού, Λόπεθ και Σπινατσόλα να αποχωρούν τραυματίες.

Στο δεύτερο όμως το όνειρο της Ρόμα έγινε… εφιάλτης καθώς το σύνολο του Σόλσκιερ μπήκε αποφασισμένοι για την ανατροπή του σκορ και το κατάφεραν με εμφατικό τρόπο. Αρχικά ισοφάρισαν στο 48′ με τον Καβάνι, ενώ ο ίδιος παίκτης τους έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο 64′.

Στο 71′ ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε το δεύτερο γκολ του από την άσπρη βούλα για το 4-2, πριν ο Πογκμπά προσθέσει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 75′. Το τελικό 6-2 γράφτηκε από τον Γκρίνγουντ στο 86′, ο οποίος είχε μπει στην αναμέτρηση 10 λεπτά νωρίτερα.

Σκόρερ: 9′, 71′(πεν.) Μπρούνο Φερνάντες, 48′, 64′ Καβάνι, 75′ Πογκμπά, 86′ Γκρίνγουντ – 15′ Πελεγκρίνι, 34′ Τζέκο

ΡΟΜΑ: Λόπεθ (28′ Μιράντε), Σμόλινγκ, Κριστάντε, Ιμπάνεζ, Κάρσντορπ, Σπινατσόλα (37′ Πέρες), Ντιαβαρά, Βερετού (5′ Βιγιάρ), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ (83′ Μάτιτς), Ράσφορντ (76′ Γκρίνγουντ), Μπρούνο Φερνάντες (89′ Μάτα), Πογκμπά, Καβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.