Μαρτίνς: “Ξέραμε πως θα κερδίσουμε” (vid)


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού με 3-0 επί της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League, αναφέροντας:

Για την εικόνα του ματς

“Πιστεύαμε στη νίκη, δεν ξέραμε το εύρος της και πώς θα έρθει. Τα νούμερα δείχνουν πως ήταν εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν διαφορετικό ματς. Όπως διαφορετικό θα ήταν αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ. Εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί και ήταν δίκαιη και όμορφη νίκη.”

Για την παρουσία του Μπα στο δεξί άκρο της άμυνας

“Η επιλογή της 11άδας έγινε με πολλή δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Παίζει με επιθετικούς παίκτες μπροστά, ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση. Χρειαζόμασταν τον Μπα σε αυτή τη θέση, παρότι δεν είναι η φυσική του, για να μπορεί να αντισταθεί στην πίεση και σε ένα γήπεδο ζεστό. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, θέλαμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπα. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο, η επιλογή λοιπόν είχε να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του αγώνα”.

Για τη συνεργασία του Τικίνιο και Ελ Αραμπί:

“Είναι ευχάριστο που έχω τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και ο Βαλμπουενά και ο εκτελεστής Ελ Αραμπί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και όλοι θα χρησιμοποιηθούν. Η ομάδα αυτή θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο. Ο Τικίνιο είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη φάση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.