Με Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στη Δανία

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League συμπεριλήφθηκαν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League συμπεριλήφθηκαν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη και ο Γιάννης Αναστασίου τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης. Στην αποστολή μπήκαν επίσης οι Εμίρ Μπαϊράμι και Τάσος Λαγός.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Πέτριτς και Χουχούμης, οι οποίοι την Τρίτη έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα, ενώ έβγαλαν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο πρώτος έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση στον προσαγωγό και ο δεύτερος κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.

Στη Δανία όπως ήταν γνωστό δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Μπεργκ, ο οποίος τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, λόγω του κατάγματος στην κλείδα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στη σημερινή προπόνηση, οι «πράσινοι» έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.