Ολυμπιακός: Μία αλλαγή κόντρα στην Φενέρ

Ομάδα που κερδίζει... σπάνια αλλάζει ή έστω αλλάζει με μικρές "πινελιές" κάτι που αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων με τους Τούρκους για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη το βράδυ την Φενέρμπαχτσε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πρωταθλητές. Το Φαληρικό γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και “καυτό” και ο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα του για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ενδεκάδα που είδαμε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με μία αλλαγή η οποία θα φέρει και αλλαγή στον σχηματισμό της ομάδας.

Αυτή η μία αλλαγή ακούει στο όνομα Ανδρέας Μπουχαλάκης και εφόσον τον δούμε στο αρχικό σχήμα αυτό θα είναι, αντί του 4-2-3-1 της Κυριακής, το 4-3-3, με τους Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ στα άκρας της άμυνας, Σισέ, Παπασταθόπουλο κεντρικούς αμυντικούς, τριάδα μπροστά τους οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης και τριάδα στης επίθεση, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Φαντάζει δύσκολο να δούμε κάποια άλλη αλλαγή είτε σε πρόσωπα, είτε σε σχηματισμό, αλλά πάντα εκείνος που μελετά και αποφασίζει είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.