Αναστασίου: «Ισορροπημένος ο όμιλος»

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την αισοδοξία του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ομάδα του συμμετέχει σε έναν όμιλο χωρίς μεγάλες διαφορές.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την αισοδοξία του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η ομάδα του συμμετέχει σε έναν όμιλο χωρίς μεγάλες διαφορές. Ο προπονητής των «πράσινων» μίλησε παράλληλα ξεχωριστά για κάθε μία από τις αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Αϊντχόφεν:
«Είναι μία πάρα πολύ καλή και νεανική ομάδα, η οποία μετά τη νίκη επί του Άγιαξ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και τη γνωρίζουμε αρκετά. Σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι την περίοδο που θα παίξουμε την PSV».


Για την Εστορίλ:
«Νομίζω πως μια πορτογαλική ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη και πέρυσι είχε μια πολύ καλή σεζόν. Δεν είναι Έβερτον ή Γκλάντμπαχ αλλά και πάλι, ο όμιλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον».


Για την Ντιναμό Μόσχας:
«Μια πάρα πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη και σίγουρα ένας αντίπαλος που δε θα θέλαμε για το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας».


Για τον όμιλο συνολικά:
«Ισορροπημένος ο όμιλος Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε ένα εγχειρημα με νέα παιδιά από πέρσι με τον Κοκού και είναι ενισχυμένη με τον Κουαδράδο. Τους λείπουν οι εμπειρίες, αλλά έχουν ταλέντο. Η Εστορίλ επίσης δεν έχει εμπειρίες, αλλά είναι μια καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να δούμε τι θα παρουσιάσουν. Η Ντιναμό Μόσχας είναι μια ομάδα που πάντα αγοράζει γνωστούς παίκτες και ξοδεύει πολλά λεφτά.

Έχουμε τρεις μήνες μπροστά μας, θα είναι μακρύς ο δρόμος κι ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.