Ο Ντέιβιντ Μόγιες χαρακτήρισε τους δυο ημιτελικούς του Europa League, ως τους σημαντικότερους αγώνες της καριέρας του.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχτηκε πως είναι νευρικός πριν από τις δυο αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Χαρακτηριστικά, ο Μόγιες δήλωσε: “Έχω κοουτσάρει πολλά ματς, αλλά αυτά είναι τα πιο σημαντικά από όλα. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός και να θέλεις οι παίκτες να παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι υπέροχα ματς, από τα πιο σημαντικά στην Ευρώπη. Αν μου είχατε πει τον Μάιο ότι θα ήμασταν στους ημιτελικούς, θα πίστευα ότι αστειεύεστε”.

Στη συνέχεια, ο Σκωτσέζος τεχνικός συμπλήρωσε: “Ως προπονητής, ελπίζεις πάντα να φτάσεις σε τελικούς και να κερδίσεις τίτλους. Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί που κάνουν πολλή προσπάθεια και ώρες δουλειάς και δεν το καταφέρνουν ποτέ. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Η Γουέστ Χαμ έφτασε έως εδώ και είναι απίστευτο”.

Τέλος, ο προπονητής των “σφυριών” τόνισε: “Η Άιντραχτ μοιάζει πολύ με εμάς. Είναι πολύ γρήγορη ομάδα, με ένταση στο παιχνίδι της. Θα έχουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στη Γερμανία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας και να εκμεταλλευτούμε το Λονδίνο”.