Ο Μίτσελ θέλει να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι με την Καραμπάγκ για ν' απογειώσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ένα παιχνίδι που φαντάζει σαν το απόλυτο “ερωτηματικό”. Μια ομάδα απ’ το Αζερμπαϊτζάν ποτέ δεν είναι κάτι απλό σαν προσέγγιση, πόσω δε μάλλον για τον Ολυμπιακό που έχει στην πλάτη του να κουβαλάει ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην Ευρώπη. Ο Μίτσελ δεν μίλησε τυχαία στη συνέντευξη τύπου για τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει ζήσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Με τέτοιον ενθουσιασμό προσεγγίζει το ματς με τους Αζέρους και θέλει να τον μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό θα επιλέξει ένα αρχικό σχήμα που μπορεί να διατηρήσει ψηλά την ένταση του παιχνιδιού. Είναι κρίσιμο ο Ολυμπιακός να μην παρουσιάσει παθητικό πρόσωπο, αλλά να είναι δυναμικός, συμπαγής, χωρίς λάθη και φυσικά αποτελεσματικός.

Είναι μια αναμέτρηση που μπορεί ν’ απογειώσει τους Πειραιώτες, ωστόσο μια πιθανή ήττα θα μεγαλώσει το πνευματικό πρόβλημα και μάλιστα πριν από ένα παραδοσιακά δύσκολο παιχνίδι στην επαρχία, με αντίπαλο τον ΟΦΗ (09/10, 16.00, MC LIVE Novasports.gr). Είναι… ντόμινο ο Οκτώβριος του Ολυμπιακού. Ένα ματς μπορεί να προκαλέσει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας και να φέρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Τον Μίτσελ δεν τον προβληματίζουν τόσο πολύ η μετ’ εμποδίων προετοιμασία. Πλέον έχει αρκετές επιλογές, ενώ αρκετοί παίκτες έχουν εκμεταλλευθεί τον προπονητικό χρόνο και μπορούν να συνεισφέρουν. Τον προβληματίζει η συνοχή της Καραμπάγκ, που είναι μια ομάδα με “Ο” κεφαλαίο! Μαθημένη στις νίκες, με καλή ψυχολογία, με σταθερό προπονητή και φυσικά με φιλοδοξία. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, όπως και οι παίκτες που θα επιλεγούν, καθώς αυτό είναι το σημαντικότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν, για να υπάρξουν και επόμενα!