Ολυμπιακός: «Μονόδρομος» η νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάγκ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00).

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη δυο ήττες από τις Ναντ και Φράιμπουργκ στις δυο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου και γνωρίζουν καλά πως αν δεν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς, θα μειωθούν αρκετά οι ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Μίτσελ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ελ Αραμπί, Ρέτσο και Μπα, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς επίσης και στους Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου και Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Η Καραμπάγκ έρχεται στην Ελλάδα έχοντας νικήσει τη Ναντ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με τον Τζολάκη στην εστία και τους Παπασταθόπουλο, Σισέ και Βρσάλικο στην τριάδα της άμυνας. Οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Χουάνγκ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας και Αμπουμπακάρ Καμάρα αναμένεται να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Καραμπάγκ αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζα, Μπ. Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγεφ, Γιάνκοβιτς, Καράγεφ, Καντί, Όζομπιτς, Ζουμπίρ και Οβούσου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρφάν Πελίτο (Βοσνία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβόρ Μπελίγιο και Νταμίρ Λάζιτς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άντονι Μπάνιτς, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Ολλανδοί Γερούν Μάνσχοτ και Έρβιν Μπλανκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.