Ολυμπιακός: Οι δυσκολίες κρύβουν ευκαιρίες

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να βρει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μέσα από τα προβλήματα του, θα είναι κερδισμένος, άσχετα από τα αποτελέσματα.

Η επιστροφή του Αλέξη Καλογερόπουλου στην αποστολή του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την παρουσία των Ντόι και Σαπουντζή δείχνει πως ο Μίτσελ ξέρει ότι κάθε πρόβλημα κρύβει μέσα και μία ευκαρία.

Στην παρούσα φάση τα προβλήματα στο Ευρωπαϊκό ρόστερ των ερυθρολεύκων, μπορεί να δυσκολεύει την επίτευξη των στόχων, όμως ανοίγει την πόρτα σε νέα παιδιά και στην ευκαιρία για εξέλιξή τους μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Στο πρωτάθλημα αγωνίστικε ο Ντόι, ο Καλογερόπουλος, επί Μαρτίνς είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς είχε αγωνιστεί σε 4 ματς, το ένα μάλιστα στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό, στη μεγάλη νίκη των πρωταθλητών με 4-1. Ο τραυματισμός του την περσινή σεζόν τον άφησε αρκετά πίσω, όμως πλέον είναι γερός σαν… ταύρος, έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις και ο Μίτσελ τον ξεχώρισε αμέσως.

Το ίδιο γίνεται και στην περίπτωση του νεαρού Τάσου Σαπουντζή, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει επίσης δείξει πολύ καλά στοιχεία, δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός των υπέγραψε με επαγγελματικό συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να καταφέρει να βγάλει κάτι καλό απ’ αυτές τις δυσκολίες και να μπορεί να υπολογίζει χωρίς άγχος στα νέα του παιδιά, το ταλένατο των οποίων δεν αμφισβητεί κανείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.