«Μπορούμε να νικήσουμε»

Αποστολή - Ολλανδία: Νίκος Τζουάννης
Ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη, στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αποστολή – Ολλανδία: Νίκος Τζουάννης
Ο Γιάννης Αναστασίου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη, στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής των «πράσινων» για την Ολλανδία, πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του.


Χαρακτηριστικά, ο Αναστασίου υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία παίζει επιθετικά όπως όλες οι ολλανδικές ομάδες. Έχουμε την ποιότητα όμως και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Είναι η ευκαιρία μας για την ανάκαμψη».


Οι «πράσινοι» αναχώρησαν χωρίς τους Μπεργκ και Μέντες, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι και έμειναν στην Αθήνα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης και θα φτάσει οδικώς στο Αϊντχόφεν, μέσω Βρυξελλών. Ο Γιάννης Αναστασίου θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 19:15, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού».


Μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας. Ορισμένοι από αυτούς βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και φωτογραφήθηκαν μαζί τους παίκτες του «τριφυλλιού». Παράλληλα, οι φίλαθλοι ζήτησαν από τους παίκτες νίκες, τόσο στο ματς με την ολλανδική ομάδα, όσο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του, πάνω από δυο χιλιάδες οπαδούς, από τους οποίους οι 800 θα αναχωρήσουν από την Αθήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν από διάφορα σημεία της Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.