Ντε Γιόνγκ: «Μοιάζει σαν ήττα»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο επιθετικός της Αϊντχόφεν Λούουκ Ντε Γιόνγκ στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο επιθετικός της Αϊντχόφεν Λούουκ Ντε Γιόνγκ στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.


«Νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει με το 1-1. Προηγηθήκαμε και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε, οπότε υπήρχε πάντα η πιθανότητα να δεχτούμε γκολ. Στα τελευταία 15 λεπτά ο αντίπαλος πήρε πιο πολλά ρίσκα για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει με έναν έξτρα επιθετικό. Έπρεπε να φανούμε πιο έξυπνοι και να παίξουμε πιο σφιχτά», είπε ο Ντε Γιόνγκ και πρόσθεσε πως η ασίστ του για το γκολ του Ντεπάι δεν ήταν αρκετή:


«Είμαι ευχαριστημένος που έστρωσα τη μπάλα στον Μέμφις, αλλά από την άλλη απογοητευμένος γιατί δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου και να σκοράρω κι εγώ. Παρ’ όλα αυτά έχουμε καλή αίσθηση μετά τα τρία πρώτα ματς. Δεν πιστεύουμε πως καμία από τις άλλες τρεις ομάδες είναι καλύτερη από εμάς, οπότε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.