Μπαρσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ματσάρα με ανατροπή για Μάντσεστερ και σωτήρα Ραφίνια για Μπάρσα! (hls)


Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπαρσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2-2 στη Βαρκελώνη, στην πρώτη θεαματική αναμέτρηση για τα πλέι-οφ της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αναμέτρηση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για δυο ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Mοιρασμένο πρώτο ημίχρονο στο «Καμπ Νου» και ματς με πολύ καλό ρυθμό με τους τερματοφύλακες Τερ Στέγκεν και Ντε Χέα να έχουν από δυο σημαντικές αποκρούσεις με πρωταγωνιστές Βέχορστ και Λεβαντόφσκι (7-7 τελικές, 2-3 στην εστία, 58-42% κατοχή μπάλας).

Το 1-0 ο Αλόνσο από κόρνερ του Ραφίνια στο 50′ για την Μπαρσελόνα και το 1-1 ο φορμαρισμένος Ράσφορντ από ασίστ του Φρεντ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με το αυτογκόλ του Κουντέ προηγήθηκε με 2-1 στο 59′ σε συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο με 3 γκολ σε 9 λεπτά. Η ομάδα του Τσάβι ισοφάρισε με τον Ραφίνια στο 76′ σε 2-2.

Στην πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι-οφ της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ στη Βαρκελώνη, η χωρίς Ντεμπελέ και Μπουσκέτς Μπαρσελόνα αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίστηκε χωρίς Μαρτίνες, Ζάμπιτσερ, ΜακΤόμινεϊ, Άντονι, Έρικσεν, Φαν ντε Μπέικ και Μαρσιάλ για 14η φορά στην ιστορία (6 νίκες η Μπαρτσελόνα, οι τέσσερις τελευταίες στη σειρά, 3 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5 ισοπαλίες).

Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Αγγλία.

Μπαρσελόνα (Τσάβι, 4-3-3): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο, Άλμπα, Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Κεσί, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Γκάβι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ, 4-2-3-1): Ντε Χέα, Μπισάκα, Βαράν, Μαλάσια, Σο, Κασεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Σάντσο, Βέχορστ, Ράσφορντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.