Μπεργκ: «Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου»

Ο Μάρκους Μπεργκ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την PSV για το Γιουρόπα Λιγκ, δηλώνοντας έτοιμος μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Ο Μάρκους Μπεργκ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την PSV για το Γιουρόπα Λιγκ, δηλώνοντας έτοιμος μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Ο Σουηδός στράικερ τόνισε πώς η επιστροφή του πρέπει να γίνει με αργά και προσεκτικά βήματα, δήλωσε, όμως, πώς είναι καλά μετά τον τραυματισμό του και πώς, ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είναι στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον τραυματισμό του: «Θα δούμε τα πράγματα βήμα-βήμα. Αισθάνομαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου.

Για την προσωπική παράδοση σκοραρίσματος με την Αϊντχόφεν: «Eίναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει. Η PSV είναι καλή ομάδα κι έχω κάνει καλές εμφανίσεις απέναντί της. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω εγώ, αλλά να κερδίσουμε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στο ματς: «Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Η Αϊντχόφεν είναι καλή ομάδα και πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, αν αυτό είναι ρίσκο ή όχι δεν έχει σημασία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.