Χωρίς Κουτρουμπή κόντρα στην Αϊντχόφεν

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/11) με τον Κουτρουμπή να μένει εκτός τελικά.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/11) με τον Κουτρουμπή να μένει εκτός τελικά.


Ο Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και έτσι το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ενώ για αγωνιστικούς λόγους ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης.


Στο τελευταίο πρόγραμμα, οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις πέντε εναντίον δύο καθώς και ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό «διπλό».


Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-3-1-2 με τον Στιλ κάτω απ’ τα δοκάρια, Μέντες και Σίλντενφελντ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερά ο Νάνο, στα χαφ οι Λαγός, Μπούι και Ζέκα, «δεκάρι» ο Πράνιτς και επιθετικό δίδυμο οι Καρέλης και Μπεργκ. 


Αναλυτικά η αποστολή:


Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Μπούι, Πράνιτς, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.