Πέιντσιλ: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»

Ο Τζόζεφ Πέιντσιλ δηλώνει πίστη στη Γκενκ για πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό και απαντά για το αν οι Βέλγοι προπονήθηκαν στις εκτελέσεις πέναλτι.

Η βελγική ομάδα καλείται να ανατρέψει αύριο τα δεδομένα μετά το 0-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Γκανέζο επιθετικό να τονίζει:

«Θα είναι δύσκολο, αλλά το πιστεύουμε, αντίθετα με την Αθήνα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Είμαστε έτοιμοι. Η πίστη είναι μεγάλη, στο παιχνίδι μας και τις δυνατότητές μας. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Ηδη τους πιέσαμε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά. Αν έχουμε προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι; Φυσικά. Είμαστε 100% έτοιμοι και περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας».

Ο Πέιντσιλ, φέρεται να είναι στόχος της Σαουθάμπτον, που σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει στην Γκενκ ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτησή του τον πρώην επιθετικό της, Πολ Ονουάτσου, με τον Γκανέζο πάντως να διαψεύδει τα σενάρια.

«Δεν θα είναι το τελευταίο μου ματς με την Γκενκ. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και το ματς. Μου αρέσει εδώ και έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.