Ο παίκτης που πρέπει να περιορίσει ο Ολυμπιακός (video)

Μπορεί η Φράιμπουργκ να μη διανύει την καλύτερη της περίοδο, αλλά ένας παίκτης της είναι σε φόρμα και πρέπει να περιοριστεί από την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στην καρδιά του Μαύρου Δάσους, όπου ο ποταμός Ντράισαμ ελίσσεται απαλά μέσα σε γραφικά τοπία, υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό στολίδι, γνωστό ως Σπορτ Κλαμπ Φράιμπουργκ. Ανάμεσα στο ταλαντούχο ρόστερ της Φράιμπουργκ, ένα όνομα έχει δημιουργήσει κύματα ενθουσιασμού στην Bundesliga, ο Βιντσέντσο Γκρίφο.

Γεννημένος στην πόλη Πφορζάιμ της Γερμανίας, με ιταλικές ρίζες, ο Γκρίφο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αντιπάλου του Ολυμπιακού και ο παίκτης που σέρβιρε το πρώτο γκολ στην περσινή νίκη της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0.

Η ικανότητά του να παίζει σε όλη τη μεσαία γραμμή, η διορατικότητά του και η ακρίβεια στις σέντρες του τον καθιστούν μια τρομερή δύναμη στον αγωνιστικό χώρο. Οι επιδόσεις του στην Bundesliga δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Το ταλέντο και η δημιουργικότητα του Γκρίφο έχουν δώσει στη Φράιμπουργκ αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα, ξεκλειδώνοντας συχνά κλειστές άμυνες με τις ακριβείς του μεταβιβάσεις. Το ταλέντο του να σκοράρει ζωτικής σημασίας γκολ τον έχει κάνει αγαπητό στους οπαδούς, καθιστώντας τον πραγματικό αγαπημένο των φιλάθλων.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ η είσοδός του άλλαξε την εικόνα της ομάδας του «σερβίροντας» και τα δύο γκολ της Φράιμπουργκ, τα οποία δεν ήταν ικανά για τη σώσουν από τη δεύτερη σερί ήττα. 

Αγωνιζόμενος στα αριστερά με το δεξί πόδι δημιουργεί πολλές φάσεις συγκλίνοντας. Τα μακρινά του σουτ είναι επικίνδυνα για κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και οι σέντρες του. Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού περιορίσουν τη δράση του και δεν προσφέρουν πολλές στημένες φάσεις κοντά στην περιοχή τους, τότε θα έχουν καταστρέψει ένα σημαντικό όπλο στην επιθετική ανάπτυξη της γερμανικής ομάδας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.