Με βάση δημοσίευμα της «Daily Mail» οι οπαδοί της Μπράιτον, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ δέχθηκαν δακρυγόνα στην προσπάθεια της Αστυνομίας να απομακρύνει φίλους των γηπεδούχων.

Εκνευρισμός στις τάξεις των οπαδών της Μπράιτον. Οι φίλοι των «γλάρων», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» δέχθηκαν δακρυγόνα από την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να απομακρυνθούν από τα προστατευτικά πλέξιγκας φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Μάλιστα στα social media «κυκλοφορούν» βίντεο με οπαδούς της αγγλικής ομάδας να καλύπτουν το πρόσωπο και τη μύτη τους. Σύμφωνα με μαρτυρία του Ντάρεν Μπάλκαρ στο Χ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι φίλοι της Μπράιτον δεν ήταν ο στόχος.

«Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον ήταν τιμή για τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ακόμη ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Κανένας που δεν κατευθύνθηκαν στο εκτός έδρας τμήμα του γηπέδου. Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Αλμπιόν Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε σαφήνεια από την ΑΕΚ -που ως σύλλογος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια», ανέφερε η ανακοίνωση της Μπράιτον.