Ζέκα: «Να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Ζέκα εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο εν' όψει του αγώνα των «πράσινων» με την Εστορίλ.

Ο Ζέκα εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο εν’ όψει του αγώνα των «πράσινων» με την Εστορίλ.


Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, μίλησε στη Record για την παρουσία του στην Ελλάδα αλλά και το δεσμό που διατηρεί με την παλιά του ομάδα Βιτόρια Σετούμπαλ.


«Ο ερχομός μου στον Παναθηναϊκό ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Ήμουν τυχερός που με βρήκε η Σετούμπαλ στην τρίτη κατηγορία και κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή Μανουέλ Φερνάντες, καθώς ό, τι καλό μου έχει συμβεί στη ζωή το οφείλω σε αυτόν. Ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε ο Ζέκα, πριν μιλήσει για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τον είχε πάρει στους «πράσινους»:


«Ευχαριστώ επίσης και τον Φερέιρα γιατί ήταν αυτός που με έφερε στον Παναθηναϊκό και μου έμαθε πολλά απ’ όσα ξέρω. Δε λυπάμαι που είμαι εδώ, ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια. Δεν θέλω να φύγω ακόμα και αν πάρουμε το πρωτάθλημα».


Τέλος, όσον αφορά τη μάχη παραμονής που δίνει η Σετούνμπαλ, ο παίκτης τόνισε:


«Η Σετούμπαλ είναι μία ομάδα που πάντα εκτιμώ, πονάω για την κατάσταση που περνάει. Είχα περάσει κι εγώ παρόμοιες στιγμές εκεί, αλλά είμαι σίγουρος πως με τη συμπαράσταση των οπαδών, του προέδρου και του Ντομίνγκος Πασιένσια – τον οποίο δεν γνωρίζω αλλά ξέρω πως είναι καλός πορπονητής- , μπορεί να ξεπεράσει την κατάσταση. Είναι μία ομάδα πολεμιστών και είναι συνηθισμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Ξέρω πως στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.