Τελευταία παράσταση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει θετικά την πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ, υποδεχόμενος την Εστορίλ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00, Novasports1, audio streaming στη Web TV του novasports.gr).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει θετικά την πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ, υποδεχόμενος την Εστορίλ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00, Novasports1, audio streaming στη Web TV του novasports.gr).


Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι Πορτογάλοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο όσον αφορά το αποψινό ματς, καθώς έχουν ήδη αποκλειστεί από τον πέμπτο όμιλο, από τον οποίον προκρίθηκαν Ντιναμό Μόσχας και PSV (κοντράρονται απόψε στο Αϊντχόφεν).


Ωστόσο για τον Παναθηναϊκό το ματς είναι θέμα περηφάνειας, καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σπάσουν το ρόδι στον όμιλο και θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση, παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για την ήττα στην Πορτογαλία.


Επίσης, οι γηπεδούχοι θέλουν να λάβουν και το πριμ νίκης (200.000 ευρώ) ή ισοπαλίας (100.000), ενώ έχουν στο νου τους και την κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, όπου ο σύλλογος έχει χάσει αρκετό έδαφος τα τελευταία χρόνια.


Οι «πράσινοι» αναμένεται να παίξουν με τον Στιλ στο τέρμα, τους Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Χουχούμη στην άμυνα, τους Λαγό, Δώνη και Πράνιτς στη μεσαία γραμμή και τον Ντίνα πίσω από τους Κλωναρίδη και Καρέλη.


Διαιτητής του αγώνα ο Χάραλντ Λέχνερ από την Αυστρία με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στάουντινγκερ και Κόλμπιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.