Αταλάντα: Δύο επιστροφές για τον τελικό του Europa

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παίρνει μαζί του στο Δουβλίνο τους Κολάσινατς και Χολμ για τον τελικό του Europa League. Μια μόνο απουσία για τους μπεργκαμάσκι.

Η Αταλάντα ηττήθηκε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια από την Γιουβέντους αλλά έχει έναν ακόμη τελικό μπροστά της, πιο σημαντικό. Τον τελικό του Europa League απέναντι στην σπουδαία και αήττητη φέτος πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερ Λέβερκουζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Οι καλές ειδήσεις για τον 66χρονο προπονητή της Αταλάντα ήταν ότι τόσο ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Κολάσινατς όσο και ο δεξιός μπακ-χαφ Χολμ ξεπέρασαν προβλήματα τραυματισμών και φεύγουν με την αποστολή για το Δουβλίνο όπου θα γίνει ο τελικός.

Ο Κολάσινατς μάλιστα αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα ενώ ο Χολμ θα είναι επιλογή από τον πάγκο.

Η μοναδική απουσία των μπεργκαμάσκι για τον μεγάλο τελικό θα είναι ο Ολλανδός κεντρικός μέσος Ντε Ρόουν ο οποίος τραυματίστηκε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια με την Γιουβέντους. Ο Ντε Ρόουν δήλωσε αρκετά αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.

“Δεν έχουμε παίξει ποτέ Ευρωπαϊκό τελικό. Θα είναι ιστορικό ματς, κάτι που δεν περιμέναμε ειδικά όταν είχαμε κληρωθεί με την Λίβερπουλ. Η νίκη όμως στο Λίβερπουλ μας έκανε να το πιστέψουμε. Αν κερδίζεις την Λίβερπουλ μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε. Το ίδιο κάναμε και με την Μαρσέιγ και το ίδιο θα κάνουμε και με την Λέβερκουζεν. Είναι δυνατοί αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τους σταματήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.