Oι Ρώσοι θα μοιράσουν κουβέρτες στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ!

Σε μία ευγενική και κυριολεκτικά...ζεστή χειρονομία θα προβούν οι οπαδοί της Ροστόφ προς τους ομολόγους τους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από το αυριανό ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε μία ευγενική και κυριολεκτικά…ζεστή χειρονομία θα προβούν οι οπαδοί της Ροστόφ προς τους ομολόγους τους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από το αυριανό ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Ρώσοι φίλαθλοι θα μοιράσουν κουβέρτες έξω από το γήπεδο σε κάθε έναν από τους 238 Άγγλους φιλάθλους που θα κάνουν το ταξίδι στο Ροστόφ, προκειμένου να ζεσταθούν στις εξέδρες!

Οι οπαδοί, ανέλαβαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία προκειμένου να καθησυχάσουν τους Άγγλους όσον αφορά φόβους για επεισόδια, μετά από όσα είχαν γίνει στο Euro 2016, αλλά και εν’ όψει Μουντιάλ 2018.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ενέργεια έλαβε και την έγκριση από την ΟΥΕΦΑ.

«Οι οπαδοί μας ανυπομονούν για την άφιξη μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι κάτοικοι του Ροστόφ θέλουν να δείξουν τη φιλοξενία τους και την ευγένειά τους στους Άγγλους οπαδούς, με την έγκριση της ΟΥΕΦΑ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ροστόφ, επικροτώντας την κίνηση των οπαδών της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.