Παναθηναϊκός-Μπότεφ 2-1: Ωραίος στο πρώτο, λίγο έλειψε μοιραίος στο δεύτερο ημίχρονο (highlights)

Ο Παναθηναϊκός είχε εξαιρετικό πρώτο μέρος, προηγήθηκε 2-0, αλλά με γκολ-δώρο στο δεύτερο κράτησε την Μπότεφ στην υπόθεση πρόκριση, μετά τη νίκη του 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με επιθετική διάθεση από το ξεκίνημα και με τους Τζούρισιτς, Μαντσίνι να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες από τα άκρα. Μόλις στο 8′ ο Παναθηναϊκός βρήκε το 1-0 με τον Γερεμέγεφ να κατεβάζει υποδειγματικά και να πλασάρει ανοίγοντας το σκορ. Ο Σουηδός 5 λεπτά αργότερα από τη μικρή περιοχή έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

Η ομάδα του Αλόνσο μετά τη φάση με τον Σουηδό κατέβασε ταχύτητα, οι Βούλγαροι πήραν μπάλα προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τον Νουατσούκου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 37′ ο Τζούρισιτς σέρβιρε δεύτερο δοκάρι, αλλά την προβολή του Βιλένα σταμάτησαν στη γραμμή οι φιλοξενούμενοι.

Στο 43′ και πάλι ο ορεξάτος Σέρβος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ταμ για να κερδίζει το πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Ο Μπακασέτας σούταρε με δύναμη στο κέντρο της εστίας για το 2-0 λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος με τον Γερεμέγεφ να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεσή του. Στο 53′ ο Βαγιαννίδης σούταρε δυνατά με το αριστερό για να απομακρύνει ο Ιγκόνεν. Οι Βούλγαροι είχαν ένα 5λεπτο που πίεσαν με κόρνερ και φάουλ κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά.

Στο 70′ από το πουθενά οι Βούλγαροι μπήκαν ξανά στο ματς. Ο Βιλένα έκανε λάθος στην επιστροφή της μπάλας και ο Κόροσετς ουσιαστικά μπήκαν με αυτή στα δίχτυα για το 2-1. Στο 77′ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι μετά από εξαιρετικό πλασέ του κορυφαίου του, Τζούρισιτς και στην επιστροφή δεν τα κατάφερε από κοντά ο Γερεμέγεφ.

Στο 83΄ο διαιτητής έδωσε πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού, το οποίο πήρε πίσω μέσω VAR και αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ. Από κει και πέρα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο με τους πράσινους να νικούν 2-1 και να έχουν προβάδισμα πρόκρισης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σχένκεφελντ(Ί89′ νγκασον), Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα(73′ Μακσίμοβιτς), Μπακασέτας, Μαντσίνι(73′ Λημνιός), Τζούριτσιτς(89′ Βέρμπιτς), Γερεμέγεφ(78′ Σπόραρ).

ΜΠΟΤΕΦ: Ιγκόνεν, Μίνκοφ, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης, Περέρα, Ετό, Ακέρε, Νουατσούκου, Ποπόφ, Ούτζα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.