Έτοιμος για την μεγάλη μάχη ο Παναθηναϊκός

Την ενδεκάδα που παρέταξε στο Πλόβντιβ, με μία το πολύ αλλαγή, θα παρατάξει σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο Ντιέγκο Αλόνσο σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση των πράσινων κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δε δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει και καλά κάνει, καθώς το αρχικό σχήμα που παρέταξε στη Βουλγαρία ανταποκρίθηκε περίφημα στις δυσκολίες του αγώνα.

Βέβαια, άλλο Άγιαξ, άλλο Μπότεφ, καθώς η δυναμικότητα των Ολλανδών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη της Βουλγαρικής ομάδας.

Κακά τα ψέματα, η σημερινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και είναι ικανή να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε ανύποπτη φάση. Ο Άγιαξ σίγουρα δε βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, αλλά διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο που μπορούν ανά πάσα στιγμή, να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος.

Αυτό που θέλει ο Αλόνσο σήμερα το βράδυ είναι τρέξιμο, πίεση, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, σοβαρότητα και όσο το δυνατό λιγότερα λάθη.

Ο τελευταίος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά πολύ δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει, αφού του λείπουν προπονήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος. Δυστυχώς, ο Ουρουγουανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Γιώργο Βαγιαννίδη, έναν πολύ επιθετικό ακραίο οπισθοφύλακα, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά απέναντι στην προβληματική άμυνα των Ολλανδών.

Το δυσάρεστο είναι ότι δε δηλώθηκε και ο Μαξ και αυτό είναι πρόβλημα για την ώρα, καθώς μοναδικός αριστερός μπακ είναι ο Μλαντένοβιτς και αν πάθει κάτι, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι πράσινοι θα παραταχθούν σήμερα με την ακόλουθη ενδεκάδα.

Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά.

Στο κέντρο της άμυνας Γεντβάϊ και Ίγκανσον.

Στη μεσαία γραμμή Αράο, Μπακασέτας, Τσέριν και στην επίθεση Μαντσίνι δεξιά, Τζούρισιτς αριστερά και Γερενέγιεφ στην κορυφή.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τετέ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον αγώνα της Βουλγαρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.