Γεντβάι: “Θα πάμε για all in στο Άμστερνταμ” (vid)

Ο Τιν Γεντβάι αφού τόνισε πως η ομάδα του έχασε το ματς από το πρώτο ημίχρονο εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως θα τα δώσει όλα στο Άμστερνταμ για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ του Παναθηναϊκού στη μικτή ζώνη:

“Χάσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παίξαμε με σωστό τρόπο. Δεν ήμασταν πολύ γενναίοι στις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες δεν τις κερδίσαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι 180 λεπτών και υπάρχει ένα δεύτερο μέρος στο Άμστερνταμ, θα αναλύσουμε τί κάναμε λάθος, θα το διορθώσουμε και νομίζω ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και το ξέρουμε, δεν είναι θέμα υπερβολικού σεβασμού. Στο δεύτερο μέρος όμως τα πήγαμε καλά, παλέψαμε σωστά. Νομίζω ότι ο Άγιαξ δεν μας έκανε ευκαιρίες και νομίζω πως είχε το γκολ κι άλλη μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή δράση στο κέντρο του γηπέδου και τίποτα ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες και από τις δύο ομάδες αλλά τα πήγαν καλύτερα από μας.

Τώρα θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα πάμε στο Άμστερνταμ για να κερδίσουμε το παιχνίδι Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, είμαστε ένα γκολ πίσω θα δώσουμε τα πάντα με την ελπίδα να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε.

Θα ήταν χαζό να βρούμε δικαιολογία στον κακό αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν ο ίδιος και για εκείνους και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.