Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα για την υπέρβαση

Ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα θα έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα το βράδυ στο "Γιόχαν Κρόιφ αρένα", στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έγινε πριν από μία εβδομάδα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Το ευχάριστο για τον Ντιέγκο Αλόνσο, είναι ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού μόνο ο τραυματίας Μπάλντοκ, δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο τεχνικός των Πρασίνων πρόκειται να παρατάξει επιθετικό σχήμα, με ορισμένα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. 

Θέση βασικού διεκδικεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τον Αράο σε θέση στόπερ πλάι στον Ισλανδό αμυντικό, προκειμένου η ομάδα της Αθήνας να έχει στην ενδεκάδα έναν ακόμη καλό χειριστή της μπάλας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το σχήμα που θα παρατάξει ο Ουρουγουνός προπονητής σήμερα το βράδυ αναμένεται να έχει την ακόλουθη μορφή. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ντραγκόφσκι, με ακραίους μπακ τους Βαγιαννίδη δεξιά και Μλαντένοβιτς αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Ίγκανσον και και Αράο. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν Τσέριν, Μπακασέτας και Μαξιμοβιτς, ενώ στην επίθεση την τριπλέτα είναι πιθανό να αποτελέσουν οι Μαντσίνι δεξιά, Ιωαννίδης στην κορυφή και Τζούρισιτς αριστερά. 

* Sold out έχει ανακοινωθεί για σήμερα από την διοίκηση της ολλανδικής ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 54.000 θεατές. Από αυτούς, περίπου 700 θα είναι οι φίλοι της ελληνικής ομάδας. 

*Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ιωαννιδη και σύμφωνα με δημοσίευμα της record η Σπόρτινγκ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα στράϊκερ. 

*Σημαδιακή ημερομηνία για τον αγώνα ρεβάνς των πράσινων στο Άμστερνταμ, καθώς πέρσι ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, αφού, απέκλεισαν μέσα στην Μασσαλία την Μαρσέιγ, ύστερα από συγκλονιστική εμφάνιση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.