Στα… κάγκελα η Σάμροκ λόγω της κρατικής τηλεόρασης της Ιρλανδίας!

Έντονα είναι τα παράπονα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League, Σάμροκ Ρόβερς, για το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας δεν θα μεταδώσει τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο.

Έντονα είναι τα παράπονα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League, Σάμροκ Ρόβερς, για το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας δεν θα μεταδώσει τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο.

Μάλιστα οι Ιρλανδοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο αν θα διευκολύνουν ή όχι αιτήματα της κρατικής τους τηλεόρασης για μελλοντικά παιχνίδια!

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο σύλλογος εξάντλησε κάθε πιθανότητες στους τέσσερις γύρους ευρωπαϊκών ματς για να διαθέσει τους αγώνες του σε δωρεάν μετάδοση μέσω του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Ήταν μια απογοήτευση που αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια δεν έχουν παρουσιαστεί στο ευρύτερο ιρλανδικό κοινό. Το δράμα ενός χαμένου πέναλτι της τελευταίας στιγμής στην πρώτη εντός έδρας ισοπαλία που οδήγησε την ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, 9.500 οπαδούς που βρέθηκαν στο στάδιο Tallaght για έναν υπέροχο αγώνα απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και τέλος, η ανατροπή κόντρα στην Τσέλιε. Και τώρα, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ δεν θα μεταδοθεί από την επίγεια ιρλανδική τηλεόραση.

Ο σύλλογος εξετάζει εάν θα διευκολύνει τυχόν μελλοντικά αιτήματα από τον Εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα για προβολή των αγώνων SSE Airtricity Premier Division από το στάδιο Tallaght το 2024″.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.