Στ. Μπράντλεϊ: «Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε η πρόκριση να κριθεί στην έδρα μας» (video)

Όλα όσα σημείωσαν οι άνθρωποι της Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον «Δικέφαλο»

Αύριο στις 20:30 (NOVA SPORTS PRIME) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα Play Offs του UEFA Europa League.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας, Στίβεν Μπράντλεϊ κι ο αμυντικός Λι Γκρέις μοιράστηκαν τις σκέψεις τους αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του «Δικεφάλου».

Όπως ανέφερε ο 39χρονος Ιρλανδός τεχνικός: «Καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Έχουμε παίξει κόντρα σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε η πρόκριση να κριθεί στην έδρα μας».

Για το αν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί και το καταλαβαίνω αυτό, είναι καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, γιατί το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε αυτή την πρόκληση».

Για το κοινό… παρελθόν των δύο ομάδων όπως επίσης και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου»:

«Έχουμε ακούσει για την.. καυτή Τούμπα, αν είναι 20.00 μέσα είναι σα να είναι 40 χιλιάδες. Ανυπομονούμε να το ζήσουμε αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την προηγούμενη φορά που έπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Είναι πολλοί οι επικίνδυνοι παίκτες, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, είναι όλοι εξαιρετικοί παίκτες».

Για να ολοκληρώσει ως εξής:

«Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είχαμε κάποια θέματα στην αρχή της σεζόν, τώρα για τον ΠΑΟΚ είναι ένας αγώνας κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα και θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Τους ποδοσφαιριστές της ιρλανδικής ομάδας εκπροσώπησε ο Λι Τσέιζ.Σ’ ερώτηση για τον στόχο της ομάδας του στον αυριανό αγώνα σημείωσε: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε να μεταφέρουμε το άγχος στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς».

Αναφορικά με την επιθετική δεινότητα του «Δικεφάλου» πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με πολύ καλή επίθεση, όμως εμείς θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, ώστε να κάνουμε ντέρμπι τον αγώνα-ρεβάνς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.