«Λύγισε» ο Κουλιεράκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου» (video)

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του.

Συγκινημένος εμφανίστηκε στο τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στο 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς για τα Playoffs του Europa League. Το σχόλιο για τον ΠΑΟΚ και τα μάτια του που… γυάλιζαν!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί… Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν αυτό που έζησα σήμερα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι.

Γυαλίζουν τα μάτια μου, ε; Γυάλιζαν τα μάτια μου στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά συγκρατήθηκα. Πολύ κοντινό να κλάψω δεύτερη φορά. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, θα δούμε. Δεν ξέρω με τι μαντινάδα θα μπορούσα να αποχαιρετήσω».

Για το αν έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στο μέλλον: «Εννοείται, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι το σπίτι μου».

Για το αν συγκράτησε κάποια ατάκα ή συμβουλή; «Ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή, πολύ συναισθηματική. Αυτό που κράτησα ήταν η αγάπη που εισέπραξα σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντική, η αγάπη των οπαδών».

Για το τι έγινε στην επίμαχη φάση με το πέναλτι; «Ρώτησα τον προπονητή να το εκτελέσω, μου είπε εννοείται. Ήθελε και ο Τσάλοβ, προφανώς σκέφτηκα ότι εγώ θα φύγω, αυτός θα μείνει και ήθελα να το εκτελέσει εκείνος, να το βάλει για να πάρει ψυχολογία γιατί θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα φέτος. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.