Κοτάρσκι: “Ανυπομονώ να παίξω στο Europa League” (video)

Κωστής Μπότσαρης
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι σχολίασε πώς περιμένουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ την αυριανή (29/8) ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο και την επικείμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήγε στην Ιρλανδία για να αντιμετωπίσει αύριο (29/8) τη Σάμροκ Ρόβερς στην έδρα της για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με την προίκα του υπέρ του 4-0 της Τούμπας, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ασπρόμαυροι” δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά τη ρεβάνς. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στη σημερινή (28/8) συνέντευξη Τύπου, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στη σεζόν με νίκη, ανυπομονώντας να αγωνιστούν στους ομίλους του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το μηδέν στην άμυνα της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια, σε Ευρώπη και Ελλάδα, και απάντησε: “Όχι μόνο για τον τερματοφύλακα, αλλά και για τον προπονητή και τους υπόλοιπους παίκτες είναι ζητούμενο το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε, αλλά βελτιωνόμαστε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο”.

Για τη ρεβάνς του 4-0 της Τούμπας σχολίασε: “Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Είναι ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο”.

Κι όσο για την επικείμενη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, τόνισε:Όταν βλέπεις ποιες ομάδες παίζουν στο Γιουρόπα καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Εμείς κάναμε ένα βήμα μπροστά από το Conference League και με το νέο φορμάτ ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.