Λουτσέσκου: “Θα παλέψουμε για τη νίκη, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία μας” (video)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος στη σημερινή (28/8) συνέντευξη Τύπου, σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο για την αυριανή ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League, μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε στην Τούμπα

Δεν θέλει καν να ακούει ο Ρασβάν Λουτσέσκου για έλλειψη κινήτρου από πλευράς των παικτών του εν όψει της αυριανής (29/8) ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, λόγω της ευρείας νίκης, με σκορ 4-0, που πέτυχαν πριν μία εβδομάδα στην Τούμπα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι αν δεν έχει μια ομάδα κίνητρο σε κάθε ματς, ενδέχεται να τιμωρηθεί.

Ο Λουτσέσκου εξ αρχής ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: “Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για την διαχείριση του πνεύματος της ομάδας. Σαν άτομο έχω πάντα κίνητρο! Ζω με αυτό και προσπαθώ να δίνω και στους άλλους κίνητρο. Νομίζω και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται το ίδιο”. 

Και συνέχισε: “Ξέρουν ότι αυτό που γίνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είναι ένα ματς από μόνο του. Μπορεί να τιμωρηθείς, αν δεν το δεις έτσι. Για αυτό και προετοιμάζω το ματς με τρόπο, που θα μας οδηγήσει να παλέψουμε για τη νίκη, γιατί μας δίνει την πρόκριση στο Europa League και βελτιώνει την νοοτροπία μας. Η ομάδα μάς δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι”. 

Για να καταλήξει: “Οι παίκτες που παίζουν, αυτοί που είναι στο πάγκο και που μπαίνουν ως αλλαγή, πρέπει να είναι στο μάξιμουμ της συγκέντρωσης. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με την πρόκριση και να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Ακόμη και αν δεν είναι άμεση, είναι μία απάντηση που αφορά και στον Κουλιεράκη αυτό και στην παρουσία του εδώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.