ΠΑΟΚ: Πρώτη γνωριμία και τελευταία «πρόβα» στο «Tallaght Stadium» (photo & video)

Αποστολή στο Δουβλίνο, Ισίδωρος Πρίντεζης - Κωστής Μπότσαρης
Με σαφή δεδομένα και προσανατολισμό στο Δουβλίνο η ομάδα του Ραζβαν Λουτσέσκου

Με τη συμπλήρωση – σχεδόν – 24 ωρών στο Δουβλίνο ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη (σ.σ. αλλά και τελευταία) του προπόνηση στο «Tallaght Stadium», εκεί όπου αύριο στις 20:00 (σ.σ. τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας, NOVA SPORTS PRIME) θ’ αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα Play Offs του UEFA Europa League.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας του «Δικεφάλου», που θα έχει στο πλευρό του – περίπου – εκατό οπαδούς του, είναι ο εφησυχασμός που δημιουργεί η ευρεία νίκη (σ.σ. 4-0) του πρώτου αγώνα. Πλην του τραυματία Μπράντον Τόμας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μια – ακόμη – αναμέτρηση όπου ο Ρουμάνος τεχνικός εφιστά την προσοχή ειδικά στον τομέα της συγκέντρωσης.

Έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο όσο κι απαιτητικό ματς, όπως είναι αυτό της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι σκέψεις του για τον καταρτισμό του αυριανού αρχικού σχήματος δε δείχνουν να επηρεάζονται σημαντικά σε σχέση με τη λογική που είχε και πέρσι μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής στα εντός και στα εκτός συνόρων ματς Ίσως γι’ αυτό δίνει μεγαλύτερο χρόνο αποφόρτισης. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα είχε ρεπό την περασμένη Δευτέρα την επομένη του αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ το ίδιο θα συμβεί και μεθαύριο, την επομένη του αγώνα με την ιρλανδέζικη ομάδα.

Μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε εδώ στο Δουβλίνο, δείχνει να προσανατολίζεται σε μια 11άδα με Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Μπάμπα στην άμυνα, Σβαμπ-Οζντόεφ στα χαφ με σκέψεις και για τον Θυμιάνη, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον μεσοεπιθετικά και τον Τσάλοφ στην κορυφή, στο τελευταίο ματς του Κουλιεράκη στα ασπρόμαυρα πριν αναχωρήσει για τη Βόλφσμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.