ΠΑΟΚ: Τελειώνει την πρόκριση στην Ιρλανδία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και θέλει να πανηγυρίσει με μια ακόμα νίκη, την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League (22:00 Novasports Prime).

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Τούμπα και θα προσπαθήσουν να δείξουν και σε αυτή την αναμέτρηση, πως είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους. Ο Ραζαβάν Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να ξεχάσουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του «Δικέφαλου» του Βορρά, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για να φορέσει τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Κετζιόρα και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάστρε και Μπάμπα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Οζντόεφ και Καμαρά να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τισουντάλι θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί αναμένεται να παραταχθούν με τους Πελς, Κλίρι, Γκρέις, Χορ, Μπερνς, Γουότς, Ο’Νιλ, Κλαρκ, Νιούτζεντ, Μαντρόιου και Γκριν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.